Mamman hade fått nog av kränkande kommentarer när hon ammar, och skriver en text som sprids i rekordfart!

Mamman hade fått nog av kränkande kommentarer när hon ammar, och skriver en text som sprids i rekordfart!

En mamma som heter Whitney Huntwork var ledsen för alla negativa kommentarer hon fick när hon ammade offentligt, till slut fick hon nog?.

Hon satte sig och skrev ett öppet brev. Dock hade hon ingen aning om att brevet skulle delas av tusentals på Facebook. Kan du förstå varför?

Här är hela Whitneys text översatt. Texten var ursprungligen skriven på engelska som en dikt – men texten är densamma oavsett vilket språk :

”När som helst. Överallt. Du kan stirra jag bryr mig inte. Jag ska ge mitt hungriga barn mat, det spelar ingen roll var jag är – och om du inte gillar mina bröst bryr jag mig inte om det.

En restaurang? En butik? Det är naturligtvis bara bröstmjölk! En teater? Ett museum? Du är mer fokuserad på att märka dem än att inte göra det. Flaska eller bröst? Det handlar om mat. Du ycker att jag borde täcka mig själv.

Du kan ta din telefon och ta en bild, medan du tycker att det är jag som är problemet? Vill du inte att alla bryr sig om sig själva? Det skulle säkert ha löst många problem. Tycker du att jag är otäck? Jag skulle kunna säga detsamma om dig. Du tror att jag spelar ett spel där målet är att få uppmärksamhet kanske? Du har fel, för det enda jag bryr mig om är att min baby och jag trivs och får äta våran mat.

Med vänliga hälsningar Whitney – Den djävliga mamman som ammar offentligt och hennes djävulska son som lever på bröstmjölk. ”

You Might Like These

Leave a Comment

Loading...